Supă de cârnați, dovleac și Arborio
Cârnați, dovleac și Arborio supa ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 3.2 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 740 calorii, 35g de proteine, și 46G de grăsime per portie. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați câteva frunze de salvie, bulion de pui, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până nucsoara ai putea urma acest curs principal cu Tort De Nucșoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Supă de orez Arborio și varză Savoy, Supă de orez cu fasole albă și Arborio, și Supă De Cârnați De Dovleac Cu Conținut Scăzut De Carbohidrați.
Instrucțiuni
Încălziți EVOO într-o oală de supă sau cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Adăugați cârnații și gătiți, sfărâmându-l cu o lingură de lemn, până se rumenesc.
Adăugați usturoiul și ceapa și gătiți până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Adăugați frunza de dafin și dovlecelul și condimentați cu sare, piper și puțină nucșoară. Se amestecă stocul și jumătate și jumătate și se aduce la fierbere. Reduceți căldura la mediu și adăugați varza. Se fierbe până când dovlecelul este fraged, aproximativ 20 de minute.
Adăugați orezul și fierbeți până se înmoaie, 18 până la 20 de minute, amestecând la fiecare 2 până la 3 minute. Se amestecă în salvie.
Puneți supa în boluri puțin adânci. Top cu Parmigiano-Reggiano și un strop de EVOO. Nota bucătarului: supa, fără orez, poate fi acoperită și refrigerată pentru o masă înainte de preparare.
Adăugați orezul înainte de servire.