Supă de cârnați, cartofi și varză
Nevoie de o curs principal fără gluten? Supa de cârnați, cartofi și Kale ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 12. O porție conține 291 calorii, 12g de proteine, și 21g de grăsime. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 571 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână frunze de kale rupte, piper măcinat, fulgi de piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 71%, care este solid. Rețete similare sunt Supă de cârnați, cartofi și varză, SUPĂ DE CÂRNAȚI, CARTOFI ȘI VARZĂ, și Supă de cârnați, cartofi și varză.
Instrucțiuni
Încălziți o oală mare de supă la foc mediu-mare. Crumble cârnați în oală; gatiti si amestecati pana se rumeneste, aproximativ 10 minute.
Scurgeți și aruncați grăsimea.
Se amestecă jumătate și jumătate, cartofii, bulionul de pui, laptele, ceapa, oregano și fulgii de ardei roșu în cârnați, se fierbe și se reduce focul la minim. Fierbeți până când cartofii sunt fragede, aproximativ 30 de minute. Se condimentează cu piper negru; Se amestecă varza în supă. Fierbeți până când varza este fragedă, încă 10 până la 15 minute.