Supa de Curry de pui în stil vietnamez necesită în jur 2 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 676 calorii, 40g de proteine, și 42G de grăsime fiecare. Pentru $2.88 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, ceapă, iarbă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma pudra de curry, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Curry cu Mango și fistic ca desert. Funcționează bine ca fel principal. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării indiene. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 65%. Rețete similare includ Supă De Curry De Pui În Stil Thailandez, Supă De Tăiței De Vită În Stil Vietnamez, și Aripi De Pui În Stil Vietnamez.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o oală mare la foc mediu. Gatiti puiul si ceapa in ulei pana cand ceapa este moale si translucida; scoateți ceapa și puiul din oală și puneți-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Se sotează șalotele în oală timp de aproximativ 1 minut, apoi se amestecă usturoiul, ghimbirul, iarba de lămâie și pudra de curry. Continuați să gătiți aproximativ 5 minute, apoi amestecați ardeiul gras și morcovii. Puneți puiul și ceapa în oală și amestecați bulionul de pui, apa și sosul de pește. Se condimentează cu frunze de tei, frunze de dafin și fulgi de ardei roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Elixirul G
Frunze De Tei
Sos De Pește
Grăsime De Porc înapoi
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Grăsime De Porc înapoi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Aduceți la fierbere și introduceți cartofii. Reveniți la fierbere și turnați lapte de cocos. Reduceți căldura și fierbeți 40 până la 60 de minute, până când cartofii și puiul sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4
Încingeți fiecare fel de mâncare cu o crenguță de coriandru proaspăt.
Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ros Circulators sunt alegeri excelente pentru indieni. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Ai putea încerca Berger Gruner Veltliner (1 litru). Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.