Supa de Crăciun ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 439 calorii, 17g de proteine, și 31g de grăsime. Pentru $1.7 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați piper, kale, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma cartofii, puteți urma acest fel principal cu Cartofi Dulci Biscuiți ca desert. Crăciun va fi și mai special cu această rețetă. 8 persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular extraordinar de 87%. Rețete similare includ Supă De Crăciun, Supă De Varză De Crăciun, și Supă De Tortellini De Crăciun.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Așezați kielbasa într-un cuptor olandez de 7 litri și puneți-l la foc mediu-mic. Gatiti pana cand kielbasa s-a rumenit bine si si-a redat grasimea, aproximativ 15 minute. Dacă nu aveți cel puțin 2 lingurițe de grăsime, adăugați suficient ulei vegetal pentru a face 2 lingurițe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Kielbasa
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
3
Scoateți kielbasa din tigaie și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kielbasa
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4
Adăugați usturoiul și gătiți timp de 1 până la 2 minute, amestecând constant pentru a preveni arderea usturoiului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
5
Adăugați fasolea și bulionul de pui și gătiți, acoperite, timp de 45 de minute. După 45 de minute, adăugați cartofii, acoperiți și gătiți timp de 15 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
6
Spălați, clătiți și tăiați varza și rupeți în bucăți de dimensiuni ale mușcăturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kale
7
Adăugați varza în oală, acoperiți și gătiți încă 10 minute sau doar până când este fragedă, dar nu moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
8
Adăugați oțetul de vin roșu și piperul negru și amestecați pentru a combina. Distribuiți uniform kielbasa între 8 boluri de supă. Puneți supa în boluri și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Kielbasa
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional