Supă de creveți și Chipotle cu roșii, Tomatillo și cartofi
Supa de creveți și Chipotle cu roșii, Tomatillo și cartofi este o fără gluten, fără lactate și întreg 30 felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 4,3 USD pe porție. O porție conține 389 calorii, 33g de proteine, și 15g de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Dacă aveți roșii, o mână de coriandru, un cățel de usturoi mediu și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Această rețetă este plăcută de 106 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Supă Tomatillo De Cartofi Dulci, Supă răcită de Tomatillo-Avocado cu Salsa de roșii, și Chipotle Creveți Bacon & Tomate Paste Bowl.
Instrucțiuni
1
Reglați un suport pentru cuptor la șase centimetri sub broiler. Preîncălziți broilerul la mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Așezați roșiile, tomatillos și bucățile de ceapă pe o foaie de copt căptușită cu folie și așezați sub broiler. Se fierbe până când totul începe să dezvolte pete negre, aproximativ 10 minute. Întoarceți cu grijă totul cu o pereche de clești și gătiți până se înnegrește ușor pe cealaltă parte, cu aproximativ 5 minute mai mult. Opriți focul și scoateți tigaia din cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în Jumătate
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Lasă totul să se răcească timp de 1 minut.
4
Când se răcește, adăugați roșiile, tomatillos și bucățile de ceapă într-un blender, împreună cu chipotles și usturoi. Pureați amestecul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în Jumătate
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Încălziți uleiul de măsline într-un cuptor olandez sau într-o cratiță mare cu fund greu la foc mediu-mare. Când uleiul începe să strălucească, adăugați piureul. Gatiti, amestecand des cu o lingura de lemn, pana se reduce oarecum si incepe sa se ingroase, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Frunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
Nuci Pecan Tocate, Optional
6
Adăugați bulionul de pui și amestecați bine. Aduceți la fierbere la foc mare, apoi reduceți focul pentru a menține un foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
7
Adăugați cartofii. Se fierbe la foc mic până se înmoaie, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
8
Adăugați creveții și gătiți până la roz și ferm, aproximativ două minute. Condimentați după gust cu sare (acest lucru poate să nu fie necesar dacă bulionul de pui este sărat).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
9
Serviți supa cu un strop de coriandru, un sfert din avocado și o pană de var.
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Thrive Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.