Supă de Crab și sparanghel
Nevoie de un fără gluten, fără lactate și felul principal pescatarian? Supa de Crab și sparanghel ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 2,6 USD pe porție. O porție conține 123 calorii, 15g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Dacă aveți la îndemână apă, ou, amidon de porumb și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până ghimbir ai putea urma acest curs principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Cu o lingură scor de 52%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Supă De Crab Și Sparanghel, Supă australiană de Crab și sparanghel, și Supă De Sparanghel De Primăvară Cu Crab Proaspăt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați stocul de creveți și ghimbirul într-o cratiță mare la foc mediu-mare. Aduceți la fierbere.
Se amestecă sparanghelul și se reduce focul la mediu. Acoperiți și fierbeți până când sparanghelul este parțial gătit, aproximativ 3 minute. Reduceți căldura la mediu-scăzut.
Combinați amidonul de porumb și apa într-un castron mic.
Bateți amestecul de amidon de porumb în supă.
Se amestecă uleiul de susan și sosul de soia în supă.
Se fierbe, amestecând constant, până când supa se îngroașă, aproximativ 1 minut.
Adăugați încet oul bătut, în timp ce amestecați ușor supa pentru a forma fire de ou fiert.
Se amestecă carnea de crab și se fierbe până se încălzește bine crabul, aproximativ 5 minute.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Shellfish. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ai putea încerca este vinurile retrospective Chardonnay. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
![Vinuri Retrospective Chardonnay]()
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.