Supa de Crab este o fără gluten supă. Această rețetă servește 13. Pentru $2.21 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 136 calorii. Dacă aveți la îndemână suc de legume picant-fierbinte, boabe de porumb, ardei gras și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este perfect pentru Toamna. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 43%, care este solid. Încercați Supă de crab, Supă De Crab, și Supă De Crab pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Scurgeți carnea de crab și îndepărtați orice bucăți de coajă. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crabmeat
2
Gatiti baconul intr-un cuptor olandez mare pana cand este crocant; scoateți slănina și scurgeți-o pe prosoape de hârtie, rezervând picături în tigaie. Zdrobiți slănina și lăsați-o deoparte. Ceapa Saut și următoarele 3 ingrediente în picături fierbinți 11 minute sau până se înmoaie. Se amestecă cartoful și următoarele 5 ingrediente; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 25 de minute sau până când cartofii sunt fragede. Se amestecă roșiile și porumbul; gatiti 15 minute. Se amestecă carnea de crab și pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crabmeat
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
Creveți Sotați, Decojiți
3
Se presară cu piper negru și se servește imediat cu biscuiți calzi cu smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Rochioli Estate Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 42 de dolari pe sticlă.