Supă de conopidă și praz cu slănină crocantă
Supa de conopidă și praz cu slănină crocantă este un fără gluten și primar supă. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 262 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,17 USD pe porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână șalotă, unt, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este bun. Încercați Supă de Praz de fenicul cu slănină crocantă, Supă De Praz De Conopidă, și Supă De Praz De Conopidă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În cratiță mare sau cuptor olandez, încălziți uleiul la foc mediu.
Adăugați prazul, usturoiul și șalota. Gatiti 5 minute, amestecand ocazional, pana cand prazul si ceapa se inmoaie, dar nu se rumenesc.
Adăugați conopida, bulionul și herbes de Provence. Acoperiți; gatiti pana cand conopida este frageda, aproximativ 20 de minute.
Între timp, în tigaie de 10 inci, gătiți slănină până când este crocantă.
Scurgeți pe prosoape de hârtie; pus deoparte.
Scoateți supa de pe foc; folosind blenderul sau blenderul de imersie portabil, supa de piure până se omogenizează. Dacă utilizați blenderul obișnuit, întoarceți supa în cratiță. Dacă utilizați blenderul de imersie, întoarceți cratița la căldură.
Adăugați sare, piper și unt. Gatiti la foc mic 5 minute, amestecand ocazional, pana cand untul se topeste si supa este fierbinte.
Pentru a servi, supa de oală în boluri.