Supă de conopidă Poloneză

Supă de conopidă Poloneză
Dacă aveți aproximativ 1 oră și 10 minute pentru a petrece în bucătărie, supa de conopidă Polonaise ar putea fi un super lacto ovo vegetarian rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 12g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 297 calorii. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin pentru Toamna. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână pătrunjel creț, unt, lapte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Asparagus Polonaise, Broccoli Polonaise, și Broccoli Polonaise.

Instrucțiuni

1
Pătrundeți conopida, astfel încât să puteți tăia cu ușurință tulpina centrală groasă. Tăiați conopida rămasă aproximativ.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
2
Topiți untul pentru supă într-o cratiță mare. Când bulează, adăugați ceapa și înmuiați-o la foc blând timp de câteva minute, amestecând regulat. Când pare translucid, adăugați conopida, acoperiți tigaia și gătiți încă 5-6 minute, agitând tigaia o dată sau de două ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați laptele, ridicați ușor focul și fierbeți, parțial acoperit, timp de 20 de minute până când conopida este suficient de moale pentru a se purifica ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
4
Se lasă să stea 5-10 minute, apoi se lichidează în loturi într-un blender sau robot de bucătărie. Puteți face înainte până la acest punct: lăsați să se răcească și să se răcească până la o zi sau să înghețe până la o lună.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Pentru a face garnitura, fierbeți ouăle timp de 8-9 minute, scurgeți și lăsați să se răcească. Cubați pâinea și procesați-o până la firimituri. Topiți un buton de unt într-o tigaie mare, adăugați firimiturile și prăjiți la foc mediu până se rumenesc. Continuați să mișcați firimiturile pentru a le colora uniform, adăugând al doilea buton de unt dacă pâinea se înmoaie pe prima. Răsturnați firimiturile crocante pe hârtie de bucătărie, agitați peste un vârf de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Cojiți și înjumătățiți ouăle. Se separă gălbenușurile de albi și se împinge printr-o sită sau se toacă ambele foarte fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
7
Pentru a servi, adăugați smântâna sau laptele suplimentar în supă, reîncălziți și verificați condimentul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
8
Amestecați firimiturile, gălbenușurile și albușurile cu pătrunjelul tocat. Puneți supa în șase boluri calde și presărați aproximativ 1 lingură de garnitură în mijlocul fiecăruia, lăsând o bandă curată frumoasă în jurul marginilor. Treceți garnitura rămasă la masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
PolonicPolonic
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate10
Revista