Supă de conopidă Poloneză

Supă de conopidă Poloneză
Dacă aveți aproximativ 1 oră și 10 minute pentru a petrece în bucătărie, supa de conopidă Polonaise ar putea fi un super lacto ovo vegetarian rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 12g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 297 calorii. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin pentru Toamna. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână pătrunjel creț, unt, lapte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Asparagus Polonaise, Broccoli Polonaise, și Broccoli Polonaise.

Instrucțiuni

1
Pătrundeți conopida, astfel încât să puteți tăia cu ușurință tulpina centrală groasă. Tăiați conopida rămasă aproximativ.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
2
Topiți untul pentru supă într-o cratiță mare. Când bulează, adăugați ceapa și înmuiați-o la foc blând timp de câteva minute, amestecând regulat. Când pare translucid, adăugați conopida, acoperiți tigaia și gătiți încă 5-6 minute, agitând tigaia o dată sau de două ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
2 Conserve (18,5 Uncii) De Supă De Pui COLLEGE INN®2 Conserve (18,5 Uncii) De Supă De Pui COLLEGE INN®
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați laptele, ridicați ușor focul și fierbeți, parțial acoperit, timp de 20 de minute până când conopida este suficient de moale pentru a se purifica ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
4
Se lasă să stea 5-10 minute, apoi se lichidează în loturi într-un blender sau robot de bucătărie. Puteți face înainte până la acest punct: lăsați să se răcească și să se răcească până la o zi sau să înghețe până la o lună.
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Pentru a face garnitura, fierbeți ouăle timp de 8-9 minute, scurgeți și lăsați să se răcească. Cubați pâinea și procesați-o până la firimituri. Topiți un buton de unt într-o tigaie mare, adăugați firimiturile și prăjiți la foc mediu până se rumenesc. Continuați să mișcați firimiturile pentru a le colora uniform, adăugând al doilea buton de unt dacă pâinea se înmoaie pe prima. Răsturnați firimiturile crocante pe hârtie de bucătărie, agitați peste un vârf de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Cojiți și înjumătățiți ouăle. Se separă gălbenușurile de albi și se împinge printr-o sită sau se toacă ambele foarte fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
7
Pentru a servi, adăugați smântâna sau laptele suplimentar în supă, reîncălziți și verificați condimentul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sezonul GoyaSezonul Goya
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
2 Conserve (18,5 Uncii) De Supă De Pui COLLEGE INN®2 Conserve (18,5 Uncii) De Supă De Pui COLLEGE INN®
8
Amestecați firimiturile, gălbenușurile și albușurile cu pătrunjelul tocat. Puneți supa în șase boluri calde și presărați aproximativ 1 lingură de garnitură în mijlocul fiecăruia, lăsând o bandă curată frumoasă în jurul marginilor. Treceți garnitura rămasă la masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 Conserve (18,5 Uncii) De Supă De Pui COLLEGE INN®2 Conserve (18,5 Uncii) De Supă De Pui COLLEGE INN®
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
PolonicPolonic
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate10
Revista