Dacă doriți să adăugați mai multe lacto ovo vegetarian rețete pentru cutia de rețete, supa de conopidă Makeover ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă face 11 porții cu 116 calorii, 7g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 41 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Acesta funcționează bine ca un preț rezonabil hor d ' oeuvre pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați unt, ceapă, jumătate și jumătate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 1 oră. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 50%. Rețete similare sunt Makeover Vegan De Makeover Sănătos: Pâine De Dovleac, Supă De Vită Și Cartofi Makeover, și Makeover Supă Cremoasă De Fructe De Mare.
Instrucțiuni
1
Într-un cuptor olandez, călește țelina, ceapa și morcovul în unt timp de 3-5 minute sau până când sunt crocante. Se amestecă conopida și bulionul; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 15-20 de minute sau până se înmoaie. Se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi Coapte
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
2
Într-un blender, procesați amestecul de legume în loturi până se omogenizează. Întoarceți-le pe toate în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Se încălzește la foc mediu.
4
Într-un castron mic, bateți făina și laptele până se omogenizează; se amestecă în piure. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa. Reduceți căldura; se amestecă jumătate și jumătate, pătrunjel, sare, mărar și piper.
Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și cu spumantul ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Laurent-Perrier Brut. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
Laurent-Perrier Brut
Laurent-Perrier brut L-P este purtătorul de steag pentru stilul casei Laurent-Perrier. Crocant, proaspăt și elegant, Brut L-P reflectă esența fundamentală a Șampanilor noștri.Culoarea este o nuanță aurie palidă, cu bule fine și persistente. Nasul este proaspăt și delicat, arătând o complexitate bună cu indicii de citrice și fructe albe. Stilul ușor al lui Brut L-P a condus la transformarea șampaniei în băutura ideală pentru aperitiv. Echilibrul său perfect, claritatea aromelor și finețea îl fac, de asemenea, însoțitorul ideal pentru pește, păsări de curte și carne albă.