Supă de conopidă cu ulei de arpagic și crostini de secară

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de conopidă cu ulei de arpagic și Crostini de secară. Această rețetă face 8 porții cu 474 calorii, 6g de proteine, și 41G de grăsime fiecare. Pentru $1.52 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, ceapă, smântână grea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este destul de bun. Încercați Supă de conopidă cu ulei de arpagic și pâine picantă cu usturoi, Supă cremoasă de conopidă cu capere crocante și ulei de arpagic, și Crostini de castraveți cu usturoi și cremă de brânză de arpagic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți un filtru de cafea într-un pahar; pus deoparte. Blanch arpagic timp de10 secunde într-o cratiță medie de fierbereapă sărată.
Transferați într-un castron mediude apă cu gheață pentru a se răci. Strângeți arpagicul uscat; se toacă grosier și se pune într-un blender.
Add3 / 4 cană ulei; pur și simplu până la neted.
Se toarnă prinfiltrul de cafea; lăsați să se scurgă timp de 3 ore la temperatura camerei sau peste noapte la frigider(nu apăsați pe solide). Faceți înainte: poate fifăcut cu 1 săptămână înainte. Acoperi; rece. Aduceți temperatura camerei înainte de utilizare.
Preîncălziți cuptorul la 400 buc. F. tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament.
Felii de pâine perie (sau aruncați cuburi de pâine) CU1 lingură ulei de măsline; aruncați cu crenguțe de rozmarin.
Transferați pe foaia pregătită; coaceți până când sunt crocante,aproximativ 12 minute.
Lăsați să se răcească complet.Aruncați crenguțele de rozmarin. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Depozitați etanș la temperatura camerei.
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Așezați capul întreg de copil într-un vas mare de copt, frecați cu 4 linguri de unt și condimentați cu sare.
Adăugați 1/2 cană de apă în vas.
Coaceți neacoperit, cort cu folie dacă conopida începe sămaro, până când un cuțit introdus în miez nu întâmpină rezistență, aproximativ 1 1/2 ore.
Scoateți conopida din cuptor; lasa sa se raceasca.Se toacă grosier și se lasă deoparte.
Topiți 2 linguri de unt într-o cratiță marepeste foc mediu-mic.
Adăugați ceapa; gatiti,amestecand ocazional, pana cand ceapa este moaleși translucid, aproximativ 15 minute.
Adaugăconopidă și 4 căni de apă. Fierbeti pana laconopida este foarte moale, aproximativ 10 minute.
Lasă să se răcească ușor. Lucrând în loturi, pur și simplu în blender până se omogenizează. Faceți înainte: se poate face cu 2 zile înainte. Acoperi; rece.
Întoarceți supa în oală și aduceți la foc mic,adăugând mai multă apă dacă este prea groasă. Condimentează cu sare.
Se ia de pe foc și se amestecărămânând 6 linguri de unt și smântână.
Servim cald în boluri puțin adânci. Restul crostini pemarginea fiecărui castron sau împrăștiați crutoane peste;stropiți cu ulei de arpagic.
Asociați această supă cu un alb picant ca
Elk Cove Willamette Valley 2009pinot Gris ($19).