Supă de conopidă cu Pecorino Romano și ulei de trufe

Supa de conopidă cu Pecorino Romano și ulei de trufe ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 296 calorii, 7g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $3.14 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de slănină afumată cu măr, bucăți conopidă, bulion de pui cu conținut scăzut de sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Năut Cu Lămâie Și Pecorino Romano, Popcorn cu Pecorino Romano și slănină, și Spaghete Cu Pecorino Romano Și Piper Negru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Saut bacon în sos gros, mare, la foc mediu, până la maro auriu și unele randări de grăsime.
Adăugați ceapa, țelina și usturoiul. Acoperiți și gătiți până când legumele sunt moi, amestecând ocazional, aproximativ 7 minute.
Adăugați conopida, 3 1/2 căni de bulion și cubul de brânză. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți până când conopida este fragedă, aproximativ 20 de minute.
Supă de piure în loturi în procesor. Reveniți la aceeași tigaie.
Adăugați smântână și aduceți supa la foc mic. Subțire cu mai mult bulion cu 1/4 cană, dacă doriți. Se condimentează cu sare și piper. Faceți înainte se poate face cu 1 zi înainte. Se răcește ușor; acoperiți și răciți. Reîncălziți înainte de a continua.
Se presară cu așchii de brânză; stropiți cu ulei de trufe.