Supa de conopidă condimentată este o fără gluten, primar și vegetarian supă. O porție conține 207 calorii, 3G de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 4 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, sare, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Supă De Conopidă Condimentată, Supă de păstârnac și conopidă condimentată, și Supă De Conopidă De Morcov Condimentată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți o cratiță cu apă ușor sărată la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Adăugați floretele de conopidă și gătiți neacoperite timp de 4 până la 6 minute, până când sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Cu Omega 3 Sau Lapte La Conservă
3
Se scurge bine și se lasă deoparte.
4
Încălziți uleiul de măsline în cratiță la foc mediu. Se amestecă usturoiul și se gătește până se parfumează, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
5
Adăugați conopida scursă, 1/4 linguriță de nucșoară și sare. Gatiti si amestecati 2-3 minute, apoi turnati bulionul de pui si aduceti la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți focul la mediu-mic, acoperiți și fierbeți până când conopida este foarte fragedă, 15 sau 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
Măsline întregi Coapte
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
6
Se toarnă amestecul într-un blender, umplând ulciorul nu mai mult de jumătate plin. Țineți apăsat capacul blenderului cu un prosop de bucătărie pliat și porniți cu atenție blenderul, folosind câteva impulsuri rapide pentru a face conopida să se miște înainte de a o lăsa pe piure. Puree în loturi până la neted și se toarnă într-un vas curat. Alternativ, puteți folosi un blender de băț și puteți curăța conopida chiar în vasul de gătit. Se amestecă smântâna și se gătește la foc mediu-mic până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi Coapte
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
7
Serviți cu o păpușă de smântână și o stropire de nucșoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)