Supă de ciuperci și praz

Supă de ciuperci și praz
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați supa de ciuperci și praz. Această rețetă servește 6 și costă 85 de cenți pe porție. O porție conține 162 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 58 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână piper măcinat, sherry, ciuperci și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 46%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Supă De Cartofi-Praz-Ciuperci, Supă de ciuperci și praz cu cremă de cimbru, și Supă de ciuperci și praz cu cremă de cimbru.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare la foc mediu, sotati ciupercile si prazul in unt sau margarina si uleiul de masline pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CiuperciCiuperci
Ulei De MăslineUlei De Măsline
PrazPraz
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați sherry și reduceți lichidul la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
3
Apoi adăugați bulionul de vită, apa și piperul negru măcinat. Aduceți la fierbere și adăugați pastele. Se fierbe ușor timp de 10 minute sau până când pastele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru MăcinatPiper Negru Măcinat
Bulion De VităBulion De Vită
PastePaste
ApăApă
4
Garnisiți cu ciuperci feliate, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și Rosul spumant sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Le Grand Courtage Blanc de Blancs Brut cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Le Grand Courtage Blanc de Blancs Brut
Le Grand Courtage Blanc de Blancs Brut
Buchetul prezintă indicii de măr verde, caprifoi și brioșă prăjită. Pe gust, un echilibru delicat de uscăciune și aciditate persistă cu un pic de lămâie Meyer, miere și note florale moi. Blanc de Blancs Brut este foarte bucătărie și cocktail-friendly. Încercați-l cu aperitive sărate, floricele cu unt, mâncăruri cremoase cu paste, pui prăjit, mâncăruri asiatice picante, fructe de mare, deserturi pe bază de fructe sau brânză semi-moale. Se amestecă cu flori de soc sau lichioruri de fructe sau suc proaspăt și băuturi spirtoase de calitate pentru un cocktail spumant ușor și răcoritor.Amestecul: Chardonnay conferă profunzime și complexitate pentru echilibrul general, în timp ce Chenin Blanc împrumută citrice și note de miere pentru o textură cremoasă. Aciditatea mai mare a lui Colombard oferă structură, lungime și o mineralitate plăcută, care este completată de profilul fructelor Ugni Blanc. Strugurii provin din terroiruri de calitate din Franța, cum ar fi Burgundia și Valea Loarei.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiSupăIncepatorGustareAntipasto
Revista