Supă De Ciuperci Sălbatice
Supa de ciuperci sălbatice necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această supă are 131 calorii, 8g de proteine, și 4G de grăsime per portie. Pentru $10.26 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de bulion de pui mai puțin sodiu, pătrunjel, capace de ciuperci shiitake și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 56%, care este solid. Rețete similare sunt Supă De Ciuperci Sălbatice, Supă De Ciuperci Sălbatice, și Supa de ciuperci sălbatice a lui Nif.
Instrucțiuni
Încălziți untul și uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați țelină, șalotă și morcov; sotati 3 minute sau până se rumenesc ușor. Se amestecă amestecul de legume într-un castron mediu.
Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați ciuperci cu buton; sotati 3 minute sau până se rumenesc ușor.
Adăugați ciuperci cu buton în amestecul de legume. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați ciuperci shiitake; sotati 3 minute sau până se rumenesc ușor.
Adăugați ciupercile shiitake în amestecul de legume.
Combinați amestecul de legume și bulionul într-o cratiță medie; se aduce la fierbere la foc mediu. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 30 de minute. Se amestecă sherry și ingredientele rămase. Simmer, neacoperit, 5 minute.