Supă de ciuperci-cartofi cu boia afumată

Supă de ciuperci-cartofi cu boia afumată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de ciuperci-cartofi cu Paprikan afumat. Pentru $3.52 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 233 calorii, 8g de proteine, și 12g de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați sare, cartofi Yukon gold, ciuperci porcini și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Cremă de supă de ciuperci cu paprikan afumat și orez brun, Supă De Cartofi Dulci Cu Boia Afumată, și Salată de ciuperci și Edamame cu sos de boia afumată {a Giveaway} pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, turnați 1 cană de apă clocotită peste porcini uscați. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Tăiați tulpinile de ciuperci buton. Tăiați mărunt tulpinile; pus deoparte. Înjumătățiți capacele, feliați și adăugați la tulpini. Cu o lingură cu fante, ridicați porcini, apăsând excesul de lichid în castron și transferați pe o tăietură. Tăiați mărunt porcini și adăugați la tulpini și capace. Rezervați lichid de înmuiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Cu Buton AlbCiuperci Cu Buton Alb
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
BolBol
3
Încălziți uleiul de măsline într-o oală mare la foc mediu-mare și adăugați ceapa și sarea. Gatiti, amestecand, pana cand ceapa este moale, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
CeapăCeapă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați pancetta și gătiți până când ceapa arată puțin cremoasă, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
CeapăCeapă
5
Adăugați paprika și gătiți până când este foarte parfumat, 2 minute. Întoarceți focul la mare și adăugați ciuperci. Gatiti, amestecand continuu, pana cand ciupercile incep sa-si dea lichidul, 3 pana la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
6
Adăugați vin și gătiți până când lichidul se reduce la jumătate, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
7
Adăugați lichid de înmuiere rezervat porcini (turnând cu grijă pentru a lăsa în urmă drojdia nisipoasă), bulion de pui, 2 căni de apă și cartofi. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul la minim și se fierbe, neacoperit, până când cartofii sunt fragede, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
CartofiCartofi
ApăApă
8
Condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
9
Se servește fierbinte, cu o păpușă de crme frache.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista