Supă de ciuperci-cartofi cu boia afumată

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de ciuperci-cartofi cu Paprikan afumat. Pentru $3.52 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 233 calorii, 8g de proteine, și 12g de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați sare, cartofi Yukon gold, ciuperci porcini și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Cremă de supă de ciuperci cu paprikan afumat și orez brun, Supă De Cartofi Dulci Cu Boia Afumată, și Salată de ciuperci și Edamame cu sos de boia afumată {a Giveaway} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, turnați 1 cană de apă clocotită peste porcini uscați. Pune deoparte.
Tăiați tulpinile de ciuperci buton. Tăiați mărunt tulpinile; pus deoparte. Înjumătățiți capacele, feliați și adăugați la tulpini. Cu o lingură cu fante, ridicați porcini, apăsând excesul de lichid în castron și transferați pe o tăietură. Tăiați mărunt porcini și adăugați la tulpini și capace. Rezervați lichid de înmuiere.
Încălziți uleiul de măsline într-o oală mare la foc mediu-mare și adăugați ceapa și sarea. Gatiti, amestecand, pana cand ceapa este moale, aproximativ 3 minute.
Adăugați pancetta și gătiți până când ceapa arată puțin cremoasă, aproximativ 2 minute.
Adăugați paprika și gătiți până când este foarte parfumat, 2 minute. Întoarceți focul la mare și adăugați ciuperci. Gatiti, amestecand continuu, pana cand ciupercile incep sa-si dea lichidul, 3 pana la 5 minute.
Adăugați vin și gătiți până când lichidul se reduce la jumătate, aproximativ 3 minute.
Adăugați lichid de înmuiere rezervat porcini (turnând cu grijă pentru a lăsa în urmă drojdia nisipoasă), bulion de pui, 2 căni de apă și cartofi. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul la minim și se fierbe, neacoperit, până când cartofii sunt fragede, 10 până la 15 minute.
Condimentează cu sare și piper după gust.
Se servește fierbinte, cu o păpușă de crme frache.