Supă de cicoare: Cicoria Seduta ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 59G de proteine, 57G de grăsime, și un total de 847 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $ 3.65 pe portie, această rețetă acoperă 43% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de boabe de piper, cicoare, morcovi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 70%. Încercați Midii aburite cu cicoare: Cozze con Cicoria, Cicoria Ripassata, și Croste Di Polenta Con Cicoria (crustă de polenta cu Chico fiert pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F. Ungeți o caserolă de 9 inci cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Aduceți 6 litri de apă la fiert și adăugați 2 linguri de sare. Instalați o baie de gheață lângă plită. Împingeți cicoarea în apă clocotită și gătiți până se ofilesc, aproximativ 3 minute, apoi scurgeți și aruncați-o în baia de gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Andive
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
3
Scurgeți din nou și stoarceți excesul de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
4
Se toacă fin cicoarea și se pune într-o cratiță mică cu 1/2 cană de pui. Gatiti la foc mediu-mare timp de 5 minute, apoi scoateti-l de pe foc si dati deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Andive
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
5
Într-un bol mediu de amestecare, bateți ouăle, adăugați sare și piper, după gust, apoi adăugați câte 2 linguri de Parmigiano-Reggiano și caciocavallo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Parmigiano Reggiano
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
6
Se amestecă bine, apoi se adaugă cicoarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Andive
7
Întoarceți amestecul în caserola pregătită și acoperiți cu jumătate din brânza rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
8
Coaceți la cuptor timp de 30 de minute, până se rumenesc și cruste.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Tăiați în șase pene și așezați fiecare într-un castron de supă. Aduceți restul de pui la fiert. Între timp, încălziți uleiul de măsline la 325 grade F într-o oală înaltă și adăugați cuburile de pâine. Se prăjesc până se rumenesc pe toate părțile și se scot din ulei cu o lingură pliată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Dovleci De Plăcintă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Bomboanele Lui Peachie-o
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
11
Scurgeți pe prosoape de hârtie, apoi distribuiți uniform între boluri. Umpleți fiecare bol cu o lingură de bulion de pui, acoperiți cu brânza rămasă și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Bomboanele Lui Peachie-o
Polonic
12
Într-o cratiță mare, cu fundul greu, încălziți uleiul la foc mare până la fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
13
Adăugați toate părțile de pui și rumeniți peste tot, amestecând pentru a evita arderea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Cannelloni
14
Scoateți puiul și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
15
Adăugați morcovii, ceapa și țelina în oală și gătiți până se înmoaie și se rumenesc. Întoarceți puiul în oală și adăugați 3 litri de apă, pasta de roșii, boabele de piper și pătrunjelul. Se amestecă cu o lingură de lemn pentru a disloca bucățile de pui și legume rumenite din fundul tigaiei. Aduceți aproape la fierbere, apoi reduceți căldura și gătiți la foc mic până când se reduce la jumătate, aproximativ 2 ore, ocazional degresând excesul de grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
16
Scoateți de pe foc, strecurați și apăsați solidele cu fundul unei oale pentru a extrage toate lichidele. Se amestecă stocul pentru a facilita răcirea și se lasă deoparte. Refrigerați stocul în recipiente mici până la o săptămână sau congelați până la o lună.