Supă De Ceapă Vidalia La Grătar

Supă De Ceapă Vidalia La Grătar
Supa de ceapă Vidaliană la grătar necesită aproximativ 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 317 calorii, 10g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $1.7 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână bulion de vită, unt, sare și piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca o supă destul de ieftină. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Salată De Ceapă Vidaliană La Grătar, Salsa de porumb la grătar și ceapă Vidaliană, și Sandvișuri cu ceapă și friptură Vidaliană la grătar.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Tăiați blaturile de pe ceapă și îndepărtați stratul exterior al pielii. Lăsați baza intactă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
BazaBaza
3
Tăiați felii deasupra într-un model de trapă încrucișată, mergând aproximativ 1/2 inch în ceapă. Puneți fiecare ceapă pe un pătrat de folie de aluminiu rezistentă. Dublați folia dacă nu aveți sarcina grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
4
Așezați 1 lingură de unt deasupra fiecărei cepe, apoi așezați un cub de bouillon pe unt. Îndoiți folia în jurul cepei. Când este aproape închis, așezați 3 cuburi de gheață deasupra cepei și puneți 1 lingură de sherry în fiecare pachet. Sigilați complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bouillon CubeBouillon Cube
Cuburi De GheațăCuburi De Gheață
UntUnt
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
5
Așezați pachetele pe grătar și gătiți timp de 40 până la 45 de minute. Nu aruncați o privire înăuntru până nu au trecut cele 40 de minute. Când ceapa este gătită, se vor simți fragede când strângeți pachetul. Deschideți ușor folia și așezați o felie de brânză deasupra fiecăreia. Închideți capacul grătarului și lăsați brânza să se topească în ceapă timp de un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
6
Scoateți din grătar și serviți din pachete sau scoateți ceapa într-un castron de servire și turnați stocul din pachete cu ele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
StocStoc
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
BolBol
DificultateGreu
Gata În1 h, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista