Supă De Ceapă Vidalia

Supă De Ceapă Vidalia
Supa de ceapă vidaliană este o vegetarian supă. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 41G de grăsime, și un total de 567 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,36 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de unt, smântână grea, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Cu o lingură scor de 38%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Supă de ceapă și usturoi vidalian prăjită, Supă Savuroasă De Roșii Și Ceapă Vidaliană, și Supă De Ceapă Vidaliană Cu Orez Sălbatic Și Brânză Albastră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se taie ceapa subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
2
Așezați jumătate din ceapă într-o tigaie cu jumătate din unt; gatiti, acoperit, la foc mediu-mare pana se inmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Scoateți într-un platou și gătiți ceapa rămasă cu unt. Întoarceți două treimi din ceapa rezervată în tigaie. (Rezervați restul pentru garnitură.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Se amestecă făina până se combină bine cu ceapa. Se amestecă încet bulionul de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
CeapăCeapă
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
5
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească aproximativ 10 minute. Se amestecă smântâna și laptele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
LapteLapte
6
Se toarnă într-un blender și se amestecă până se omogenizează și devine cremoasă. Reveniți la plită și încălziți la foc mediu-mic.
Echipamente pe care le vei folosi
SobaSoba
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Se toarnă în boluri și se ornează cu ceapă rezervată și pătrunjel tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista