Supă De Ceapă Vidalia
Supa de ceapă vidaliană este o vegetarian supă. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 41G de grăsime, și un total de 567 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,36 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de unt, smântână grea, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Cu o lingură scor de 38%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Supă de ceapă și usturoi vidalian prăjită, Supă Savuroasă De Roșii Și Ceapă Vidaliană, și Supă De Ceapă Vidaliană Cu Orez Sălbatic Și Brânză Albastră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați jumătate din ceapă într-o tigaie cu jumătate din unt; gatiti, acoperit, la foc mediu-mare pana se inmoaie, aproximativ 10 minute.
Scoateți într-un platou și gătiți ceapa rămasă cu unt. Întoarceți două treimi din ceapa rezervată în tigaie. (Rezervați restul pentru garnitură.)
Se amestecă făina până se combină bine cu ceapa. Se amestecă încet bulionul de pui.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească aproximativ 10 minute. Se amestecă smântâna și laptele.
Se toarnă într-un blender și se amestecă până se omogenizează și devine cremoasă. Reveniți la plită și încălziți la foc mediu-mic.
Se toarnă în boluri și se ornează cu ceapă rezervată și pătrunjel tocat.