Supă De Ceapă Outback
Supa de ceapă Outback ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 509 calorii, 16g de proteine, și 38g de grăsime. Pentru $1.32 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână bulion de vită, piper măcinat grosier, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 39%. Rețete similare includ Outback Steakhouse Bloomin' Onion, Outback Steakhouse Bloomin Onion, și Sos de scufundare Outback Steakhouse pentru ceapa Bloomin.
Instrucțiuni
Într-o oală mare, grea, la foc mediu, aduceți 2 litri de apă la fierbere. Se amestecă cuburile de bulion și se lasă să fiarbă 10 minute, până se dizolvă.
Puneți ceapa în apă clocotită, reduceți căldura și fierbeți 30 de minute.
Se amestecă sare și piper și se fierbe încă 30 de minute.
Se amestecă făina în 1/2 cană de apă rece pentru a face o pastă. Bateți ușor acest amestec în supa care fierbe, având grijă să nu rupeți ceapa. Se fierbe încă 30 de minute.
Se amestecă smântâna și brânza până când brânza este topită și amestecul este bine încălzit. Subțire cu apă, dacă este necesar.
Se servește fierbinte, garnisit cu crutoane, dacă se dorește.