Supă De Ceapă Franțuzească La Cuptor Cu Patiserie Gruy Corcro
Ciorba de ceapă franceză la cuptor cu produse de patiserie Gruyulucroyre ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 685 calorii, 20g de proteine, și 47G de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 4,52 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 25 de minute. Mergeți la magazin și ridicați făină, carne de vită, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma foietajul, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri De Foietaj Cu Pere De Afine ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare sunt Supă de dovlecei de ceapă franceză cu Gruy 6crumbre, La locul de muncă: supă franceză de ceapă și fenicul cu pâine prăjită Gruyere, și Supă de ceapă franceză cu mini pâine prăjită Gruy 6RE (alias mini brânză la grătar).
Vin recomandat: Bordeaux, Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi), Burgundia Albă
Franceză în meniu? Încercați să împerecheați cu Bordeaux, șampanie și visiniu alb. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Chateau La Grange Clinet Bordeaux Superiore cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.