Dacă doriți să adăugați mai multe rețete mediteraneene în cutia de rețete, supa de ceapă franțuzească cu patru brânză ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 2,54 USD per porție, obțineți un fel principal care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24 g de proteine, 23 g de grăsimi și un total de 534 de calorii. Va fi un succes la evenimentul tău de toamnă. 4 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și cumpărați suplimentar bulion de vită, cutii de carton bulion de vită, pâine și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Cu un scor de 48%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt supa franțuzească de ceapă cu trei brânzeturi, macaroanele cu ceapă și supa cu brânză și supa franțuzească de ceapă cu brânză la grătar.
Instrucțiuni
1
Într-un cuptor olandez, topește untul cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2
Se adauga ceapa, sarea si zaharul; gătiți la foc mediu timp de 15-20 de minute sau până se rumenesc ușor, amestecând des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Suc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
3
Presărați făină peste amestecul de ceapă; se amestecă până se omogenizează. Se amestecă treptat bulionul și vinul. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 30 de minute, amestecând din când în când.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Pune feliile de pâine pe o tavă de copt neunsă. Se prăjesc la 3-4 inchi de la foc timp de 3-5 minute pe fiecare parte sau până când se rumenesc ușor; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
5
Combinați brânzeturile.
6
Pune supa în boluri rezistente la cuptor. Acoperiți fiecare cu o felie de pâine prăjită; se presară cu amestec de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
4 Până La 6 Piepți De Pui Cu Os și Piele
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Polonic
7
Așezați bolurile pe o tavă de copt. Se fierb timp de 2-3 minute sau până când brânza devine ușor aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Pinot Grigio și Beaujolais sunt alegeri excelente pentru supa franțuzească de ceapă. Un Beaujolais fructat va completa aromele bogate ale acestei supe. Dacă preferați vinul alb, încercați un pinot grigio. Un vin pe care l-ați putea încerca este Iron Horse Wedding Cuvee. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 39 de dolari.
Iron Horse Wedding Cuvee
Acesta este cel mai romantic bubbly al lui Iron Horse. Îl descriem ca fiind periculos, delicios de ușor de băut, fruct înainte, uscat și elegant, cu bule minuscule și un final remarcabil de lung.