Supă de ceapă franțuzească cu patru brânzeturi

Supă de ceapă franțuzească cu patru brânzeturi
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete mediteraneene în cutia de rețete, supa de ceapă franțuzească cu patru brânză ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 2,54 USD per porție, obțineți un fel principal care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24 g de proteine, 23 g de grăsimi și un total de 534 de calorii. Va fi un succes la evenimentul tău de toamnă. 4 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și cumpărați suplimentar bulion de vită, cutii de carton bulion de vită, pâine și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Cu un scor de 48%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt supa franțuzească de ceapă cu trei brânzeturi, macaroanele cu ceapă și supa cu brânză și supa franțuzească de ceapă cu brânză la grătar.

Instrucțiuni

1
Într-un cuptor olandez, topește untul cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
2
Se adauga ceapa, sarea si zaharul; gătiți la foc mediu timp de 15-20 de minute sau până se rumenesc ușor, amestecând des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Presărați făină peste amestecul de ceapă; se amestecă până se omogenizează. Se amestecă treptat bulionul și vinul. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 30 de minute, amestecând din când în când.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Pune feliile de pâine pe o tavă de copt neunsă. Se prăjesc la 3-4 inchi de la foc timp de 3-5 minute pe fiecare parte sau până când se rumenesc ușor; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
5
Combinați brânzeturile.
6
Pune supa în boluri rezistente la cuptor. Acoperiți fiecare cu o felie de pâine prăjită; se presară cu amestec de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
1 1/4 Cană De Orez Cu Bob Lung1 1/4 Cană De Orez Cu Bob Lung
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
PolonicPolonic
7
Așezați bolurile pe o tavă de copt. Se fierb timp de 2-3 minute sau până când brânza devine ușor aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o

Vin recomandat: Pinot Grigio, Beaujolais

Pinot Grigio și Beaujolais sunt alegeri excelente pentru supa franțuzească de ceapă. Un Beaujolais fructat va completa aromele bogate ale acestei supe. Dacă preferați vinul alb, încercați un pinot grigio. Un vin pe care l-ați putea încerca este Iron Horse Wedding Cuvee. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 39 de dolari.
Iron Horse Wedding Cuvee
Iron Horse Wedding Cuvee
Acesta este cel mai romantic bubbly al lui Iron Horse. Îl descriem ca fiind periculos, delicios de ușor de băut, fruct înainte, uscat și elegant, cu bule minuscule și un final remarcabil de lung.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate11
Revista