Supă de ceapă franceză III

Supă de ceapă franceză III
Reteta supa de ceapa franceza III ar putea satisface pofta mediteraneana in jurul 45 minute. Această rețetă servește 6 și costă 1,25 USD pe porție. O porție conține 350 calorii, 15g de proteine, și 14g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână ceapă, pâine, făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. În general, această rețetă câștigă o nu atât de spectaculos scor spoonacular de 35%. Încercați Le Cafe Ile St. Louis Onion Soup Gratinee – aceasta este o nouă abordare a supei clasice de ceapă franceză, Supa de ceapă franceză a acoperit pizza și salată de pâine franceză cu vinetă Dijon, și Supă de ceapă franceză Crockpot cu pâine prăjită franceză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F(220 grade C). Separați ceapa feliată în inele unice.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Intr-o tigaie cu sos mediu sotati ceapa in unt pana se inmoaie, aproximativ 20 de minute. Se amestecă făina și se adaugă treptat bulion și apă. Se aduce la fierbere și se fierbe timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CeapăCeapă
BulionBulion
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SosSos
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Între timp, prăjiți felii de pâine franceză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine FrancezăPâine Franceză
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
4
Puneți pâinea prăjită în boluri de supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Se toarnă amestecul de supă peste pâine și se presară parmezan și brânză elvețiană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză ElvețianăBrânză Elvețiană
ParmezanParmezan
PâinePâine
SupăSupă
6
Coaceți timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Bordeaux, șampanie, Burgundia Albă

Franceza funcționează foarte bine cu Bordeaux, șampanie și visiniu alb. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Chateau Bellevue Peycharneau Bordeaux Superieur cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Chateau Bellevue Peycharneau Bordeaux Superieur
Chateau Bellevue Peycharneau Bordeaux Superieur
Un rubin frumos, strălucitor și elegant ??culoare. Nas bogat și puternic de fructe roșii, cu vanilie și note prăjite. Delicat la gust, lemnos, cu arome de lemn dulce și fructe roșii, condimentat fin, cu un finisaj lung și tanic.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista