Supă de ceapă franceză cu carne de vită de casă

Supă de ceapă franceză cu carne de vită de casă
Supa de ceapă franceză cu carne de vită de casă este un fel principal mediteranean. Această rețetă servește 4. O porție conține 981 calorii, 51G de proteine, și 60g de grăsime. Pentru 6,23 USD pe porție, această rețetă acoperă 43% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați unt, cimbru, coaste scurte de vită și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore și 30 de minute. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Supă de ceapă franceză cu carne de vită de casă, Supă de ceapă franceză cu carne de vită și orz, și Stoc De Carne De Vită De Casă.

Ingrediente

23 linguri plus 1-1/2 lingurite unt, topit3 linguri plus 1-1/2 lingurite unt, topit4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăSUPA DE VITĂ A MAMEISUPA DE VITĂ A MAMEI454Nuci de orice fel (tocate)coaste scurte de vităcoaste scurte de vită9466 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiride carne de vită * (cumpărați sau faceți-vedeți rețeta mamei mele de mai jos)de carne de vită * (cumpărați sau faceți-vedeți rețeta mamei mele de mai jos)4feliifelii groase de pâine franceză la grătarfelii groase de pâine franceză la grătar596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriunt (sau un amestec de unt și ulei de măsline)unt (sau un amestec de unt și ulei de măsline)3păstârnac;3 cepe; 2 morcovi2 țelină (cu frunze) toate tocate grosierpăstârnac;3 cepe; 2 morcovi2 țelină (cu frunze) toate tocate grosier596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirivin alb sec (sau mai mult-din nou, decideți)vin alb sec (sau mai mult-din nou, decideți)596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirifăină (adaug tsp + / - de Herbes de Province, boia de ardei, praf de usturoi și piper negru proaspăt măcinat)făină (adaug tsp + / - de Herbes de Province, boia de ardei, praf de usturoi și piper negru proaspăt măcinat)11 kilogram de dovlecel,cimbru (îmi place proaspăt-folosiți 3 lingurițe dacă sunt proaspete)cimbru (îmi place proaspăt-folosiți 3 lingurițe dacă sunt proaspete)4mariceapa feliată subțire și 3 sau 4 căței de usturoi zdrobițiceapa feliată subțire și 3 sau 4 căței de usturoi zdrobiți2sare tps și piper proaspăt măcinatsare tps și piper proaspăt măcinat4736 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiribrânză Gruyere rasăbrânză Gruyere rasă4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăUlei de măsline usturoi/busuioc (pentru periaj pe pâinea franceză înainte de grătar)Ulei de măsline usturoi/busuioc (pentru periaj pe pâinea franceză înainte de grătar)4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăsare de mare și piper proaspăt măcinat după gustsare de mare și piper proaspăt măcinat după gust1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)[opțional + / - tu decizi despre good sherry (Harvey ' s Bristol Cream!)[opțional + / - tu decizi despre good sherry (Harvey ' s Bristol Cream!)3picăturipuțini sos tabascopuțini sos tabasco3Ceapa galbena medie, tocatapaste paccheri (tub mare) de aproximativ 2,5 inci lungime pe 2 inci lățimepaste paccheri (tub mare) de aproximativ 2,5 inci lungime pe 2 inci lățime

Vin recomandat: Pinot Grigio, Beaujolais

Supa de ceapă franceză poate fi asociată cu Pinot Grigio și Beaujolais. Un Beaujolais Fructat va completa aromele bogate ale acestei supe. Dacă preferați vinul alb, încercați un pinot grigio. Ai putea încerca vinul Pinot Grigio de rezervă al câștigătorului Medaliei de aur Albertina Quentin. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Câștigătorul medaliei de aur Albertina Quentin ' s Reserve Pinot Grigio Wine
Câștigătorul medaliei de aur Albertina Quentin ' s Reserve Pinot Grigio Wine
Cel mai bine când este servit rece. Un vin delicios care are arome de mere, pere și pepene galben. Arome florale de flori de portocal.
DificultateExpert
Gata În7 hrs, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate55
Revista