Supa de ceapă franceză cu carne de vită de casă este un fel principal mediteranean. Această rețetă servește 4. O porție conține 981 calorii, 51G de proteine, și 60g de grăsime. Pentru 6,23 USD pe porție, această rețetă acoperă 43% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați unt, cimbru, coaste scurte de vită și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore și 30 de minute. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Supă de ceapă franceză cu carne de vită de casă, Supă de ceapă franceză cu carne de vită și orz, și Stoc De Carne De Vită De Casă.
Supa de ceapă franceză poate fi asociată cu Pinot Grigio și Beaujolais. Un Beaujolais Fructat va completa aromele bogate ale acestei supe. Dacă preferați vinul alb, încercați un pinot grigio. Ai putea încerca vinul Pinot Grigio de rezervă al câștigătorului Medaliei de aur Albertina Quentin. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Câștigătorul medaliei de aur Albertina Quentin ' s Reserve Pinot Grigio Wine
Cel mai bine când este servit rece. Un vin delicios care are arome de mere, pere și pepene galben. Arome florale de flori de portocal.