Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa de ceapă franceză. Această rețetă face 6 porții cu 547 calorii, 27G de proteine, și 37g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.31 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați piper, ceapă, sare kosher și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până vin alb sec ai putea urma acest curs principal cu Vin Alb Iaurt Congelat ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 30 de minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Le Cafe Ile St. Louis supa de ceapa Gratinee – aceasta este o nouă ia pe clasic supa de ceapa franceză, Supa de ceapa franceză Topped Pizza Pâine franceză și salată cu Vinaigrette Dijon, și Supă de ceapă franceză Crockpot cu pâine prăjită franceză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o oală mare cu fund greu, topiți untul la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați ceapa feliată, cimbru, sare și piper și continuați să gătiți, amestecând ocazional până când ceapa devine un maro auriu profund și foarte moale, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
3
Adăugați făina și gătiți timp de 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
4
Adăugați vinul alb și răzuiți bucățile uscate de pe fundul tigaiei, mărind focul la fierbere timp de 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați bulionul de vită și bulionul de pui și lăsați supa să fiarbă încă 30 de minute pe măsură ce aromele se dezvoltă. Condimentează supa generos cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Boia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se Poate
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
6
Preîncălziți cuptorul pentru a se fierbe sau porniți broilerul. Aranjați cuburile ciabatta pe o foaie de copt și prăjiți până când sunt crocante, aproximativ 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciabatta
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Scoateți crengutele de cimbru și turnați supa în 4 până la 6 crocuri sau boluri sigure pentru cuptor. Se acoperă cu cuburile ciabatta prăjite și o cantitate generoasă de Gruyere rasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Ciabatta
Gruyere
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Așezați crocantele sau bolurile sub broiler timp de 3 până la 5 minute sau până când brânza se topește și începe să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat