Supă De Ceapă Franceză

Supa de ceapa franceză ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Pentru $ 3.32 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 583 calorii, 22g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Dacă aveți coniac splash, brânză gruyere, pâine și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Le Cafe Ile St. Louis supa de ceapa Gratinee – aceasta este o nouă ia pe clasic supa de ceapa franceză, Supa de ceapa franceză Topped Pizza Pâine franceză și salată cu Vinaigrette Dijon, și Supă de ceapă franceză Crockpot cu pâine prăjită franceză.
Instrucțiuni
Tăiați capetele de pe fiecare ceapă, apoi feliați de la capăt la capăt.
Îndepărtați coaja și feliați fin în forme de jumătate de lună. Setați tigaia electrică la 300 de grade și adăugați unt. Odată ce untul s-a topit, adăugați un strat de ceapă și presărați cu puțină sare. Repetați straturile de ceapă și sare până când toate ceapa sunt în tigaie. Nu încercați să amestecați până când ceapa nu s-a transpirat timp de 15 până la 20 de minute. După aceea, amestecați ocazional până când ceapa este mahon închis și redusă la aproximativ 2 căni. Acest lucru ar trebui să dureze 45 de minute până la 1 oră. Nu vă faceți griji cu privire la ardere.
Adăugați suficient vin pentru a acoperi ceapa și întoarceți căldura la mare, reducând vinul la o consistență de sirop.
Adăugați consuma, supa de pui, cidru de mere și garni buchet. Reduceți căldura și fierbeți 15 până la 20 de minute.
Așezați suportul cuptorului în partea de sus 1/3 din cuptor și încălziți broilerul.
Tăiați pâinea de țară în runde suficient de mari pentru a se potrivi cu gura de crocuri de supă sigure pentru cuptor.
Așezați feliile pe o foaie de copt și așezați-le sub broiler timp de 1 minut.
Condimentează amestecul de supă cu sare, piper și coniac. Supa polonic în crocks lăsând un centimetru la buza.
Așezați pâinea rotundă, prăjită în jos, deasupra ciorbei și deasupra cu brânză rasă. Se fierbe până când brânza este Bulbuc și aurie, 1 până la 2 minute.