Supă De Ceapă Franceză

Supa de ceapă franceză ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $1.78 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 399 calorii. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin pentru Toamna. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați bulion de vită condensat, piper, frunze de dafin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Le Cafe Ile St. Louis Onion Soup Gratinee – aceasta este o nouă abordare a supei clasice de ceapă franceză, Supa de ceapă franceză a acoperit pizza și salată de pâine franceză cu vinetă Dijon, și Supă de ceapă franceză Crockpot cu pâine prăjită franceză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Curățați și tăiați ceapa în felii pentru a măsura 4 căni. Într-un cuptor olandez antiaderent de 4 litri, topiți untul la foc mediu-mare. Se amestecă ceapa pentru a acoperi cu unt. Gatiti descoperit 10 minute, amestecand la fiecare 3-4 minute.
Reduceți căldura la mediu-scăzut. Gatiti neacoperit cu 35 pana la 40 de minute mai mult, amestecand bine la fiecare 5 minute, pana cand ceapa se rumeneste intens (ceapa se va micsora in timpul fierberii).
Se amestecă bulion, apă, piper, cimbru și frunze de dafin.
Se încălzește la fierbere la foc mare. Odată ce amestecul fierbe, reduceți căldura suficient, astfel încât amestecul să buleze ușor. Se acoperă cu capac; se fierbe 15 minute. Între timp, mărunțiți brânza Gruyre frecând-o peste cele mai mari găuri ale unei răzătoare pentru a măsura 1 cană; pus deoparte.
Poate fi necesar să mutați grătarul cuptorului, astfel încât să fie aproape de broiler. Setați comanda cuptorului la fiert. Pe o foaie de prăjituri, așezați feliile de pâine. Se fierbe cu blaturi de aproximativ 5 inci de la căldură 1 până la 2 minute sau până se rumenesc. Întoarceți pâinea; se fierbe cu 1 până la 2 minute mai mult până se rumenesc.
Așezați pâinea prăjită în 4 boluri rezistente la cuptor sau caserole ceramice individuale (nu folosiți sticlă, care nu poate rezista la căldura broilerului și se poate rupe).
Scoateți frunza de dafin din supă. Supă de oală în boluri. Se acoperă cu brânză Gruyre.
Așezați bolurile în tigaie cu laturile puțin adânci.
Se fierbe bolurile de supă cu blaturi de aproximativ 5 inci de la căldură 1 până la 2 minute sau doar până când brânza este topită și maro aurie. Urmăriți cu atenție, astfel încât brânza să nu ardă.
Serviți cu pâine franceză suplimentară, dacă doriți.