Supă De Ceapă De Toamnă
Supa de ceapă de toamnă este o fără gluten și primar rețetă cu 4 porții. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 133 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați cidru de mere, ulei de măsline, parmezan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca o supă. Cu o lingură scor de 14%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Le Cafe Ile St. Louis supa de ceapa Gratinee – aceasta este o nouă ia pe clasic supa de ceapa franceză, Supă De Minestrone De Toamnă, și supă de minestrone de toamnă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul cu ulei de măsline și cimbru într-o oală la foc mediu-mic. Gatiti si amestecati ceapa in amestecul de unt pana se caramelizeaza, aproximativ 20 de minute.
Se toarnă bulion de pui și cidru de mere în oală; se fierbe amestecul timp de 20 de minute.