Supă De Ceapă De Toamnă

Supă De Ceapă De Toamnă
Supa de ceapă de toamnă este o fără gluten și primar rețetă cu 4 porții. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 133 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați cidru de mere, ulei de măsline, parmezan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca o supă. Cu o lingură scor de 14%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Le Cafe Ile St. Louis supa de ceapa Gratinee – aceasta este o nouă ia pe clasic supa de ceapa franceză, Supă De Minestrone De Toamnă, și supă de minestrone de toamnă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul cu ulei de măsline și cimbru într-o oală la foc mediu-mic. Gatiti si amestecati ceapa in amestecul de unt pana se caramelizeaza, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se toarnă bulion de pui și cidru de mere în oală; se fierbe amestecul timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Cidru De MereCidru De Mere
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Garnisiți cu parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
DificultateMediu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista