Supă de ceapă cu Fontina și cimbru

Supa de ceapă cu Fontinan și cimbru ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $ 2.0 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 338 calorii. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți bulion de vită, brânză fontina, ceapă vidaliană și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 39 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Fontina la cuptor cu usturoi, ulei de măsline și cimbru, Fontina, Speck și straturi de ceapă, și Ceapă verde și Fontinan Arancini pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Într-o cratiță medie și grea, încălziți uleiul de măsline la foc mediu.
Adăugați ceapa, sarea și piperul. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand ceapa este frageda, aproximativ 10 minute.
Adăugați cimbru și bulion. Se fierbe, neacoperit, până când ceapa este moale, aproximativ 15 minute.
Împărțiți supa între cele 4 ramekine rezistente la cuptor. Împărțiți pâinea cubată între ramekins. Topiți fiecare cu felii de brânză fontina.
Așezați sub broiler, până când brânza este aurie și bulbucată, aproximativ 4 minute.