Supă de ceapă britanică

Dacă aveți în jur 1 oră și 45 de minute pentru a petrece în bucătărie, supa de ceapă britanică ar putea fi un super fără gluten rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 4 porții cu 399 calorii, 15g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $2.09 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Această rețetă este plăcută de 76 de gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Un amestec de stoc, câteva crenguțe de cimbru, zahăr auriu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca fel principal European. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 44%. British Cheese Board - tartă cu Cheddar, rozmarin și ceapă roșie, British Cheese Board-tarte cu ceapă roșie și piper Lancashire, și Le Cafe Ile St. Louis Onion Soup Gratinee – aceasta este o nouă abordare a supei clasice de ceapă franceză sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Încălziți cea mai mare parte a untului sau picurați într-o tigaie, apoi adăugați ceapa, zahărul și ierburile. Condimentează și gătește, neacoperit, la foc mic, amestecând ocazional, timp de până la 40 de minute până când este lipicios și maro. se toarnă cidrul și se fierbe la foc mic până se reduce la jumătate.
Se toarnă în stoc, se aduce la fierbere, apoi se fierbe timp de 20 de minute.
Pentru a servi, încălziți grătarul la mare.
Întindeți pâinea pe ambele părți cu untul rămas sau picurând, apoi prăjiți-o sub grătar până devine aurie. Se împrăștie cu brânză și se pune înapoi sub grătar până se topește.
Serviți supa în boluri cu o felie de pâine prăjită plutind în ea, împrăștiată generos cu pătrunjel.