Supa de ceapa Bistro ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 24g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 567 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $ 2.88 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de frunze de dafin, piper, cuburi de bouillon de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până pâine franceză ai putea urma acest curs principal cu Budinca De Pâine Franceză ca desert. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Supă De Ceapă Bistro Cu Praz, Supă De Ceapă Franceză În Stil Bistro, și Friptură Bistro cu inele de ceapă de zară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Sotati ceapa in unt intr-un cuptor olandez la foc mediu 15 minute sau pana devin aurii, amestecand des. Se amestecă făina; gătiți un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Ceapă
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
2
Adăugați apă și următoarele 8 Ingrediente. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți, parțial acoperite 30 de minute. Aruncați frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
Apă
3
Supă de lingură în 4 boluri individuale de supă rezistente la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Polonic
Cuptor
4
Așezați pe o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
5
Adăugați 2 felii de pâine în fiecare bol și acoperiți cu 2 felii de brânză. Broil 5 1/2 inch de la căldură 2 minute sau până când brânza este bulbuc.