Supă De Castane
Supa de castane necesită aproximativ 1 oră și 5 minute de la început până la sfârșit. Pentru $ 2.58 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 319 calorii. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Un amestec de piper măcinat, zahăr, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Funcționează bine ca o supă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 48%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Supă De Castane, Supă De Castane, și Supă De Castane.
Instrucțiuni
Pentru a găti castane: cu un cuțit ascuțit, feliați un "X" peste fiecare castan.
Așezați castanele într-un singur strat pe o tigaie cu jeleu.
Se toarnă 1/4 cană de apă în tigaie.
Coaceți într-un cuptor preîncălzit de 450 grade F (230 grade C) timp de 10 minute. Când este suficient de rece pentru a manipula, coaja și coaja.
Într-o cratiță mare combinați stocul de pui, castanele decojite și ceapa tocată.
Așezați crengutele de pătrunjel, cuișoarele și frunza de dafin într-o pungă de condimente și adăugați la amestecul de pui. Se fierbe la foc mediu-mic timp de 45 de minute.
Aruncați punga de condimente și curățați amestecul de castane într-un robot de bucătărie sau blender.
Adăugați smântâna grea, zahărul și sarea și piperul după gust. Întoarceți amestecul în cratiță și încălziți ușor. Pentru a servi cu o păpușă de frișcă neîndulcită, un pic de pătrunjel tocat și câteva castane tocate fierte chiar înainte de servire. Bulionul de legume de înaltă calitate poate fi înlocuit cu bulionul de pui.