Supă De Castane
Supa de castane ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 2,58 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 319 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime per portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Dacă aveți la îndemână zahăr, castane, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 48%. Rețete similare includ Supă De Castane, Supă De Castane, și Supă De Castane.
Instrucțiuni
Pentru a găti castane: cu un cuțit ascuțit, feliați un "X" peste fiecare castan.
Așezați castanele într-un singur strat pe o tigaie cu jeleu.
Se toarnă 1/4 cană de apă în tigaie.
Coaceți într-un cuptor preîncălzit de 450 grade F (230 grade C) timp de 10 minute. Când este suficient de rece pentru a manipula, coaja și coaja.
Într-o cratiță mare combinați stocul de pui, castanele decojite și ceapa tocată.
Așezați crengutele de pătrunjel, cuișoarele și frunza de dafin într-o pungă de condimente și adăugați la amestecul de pui. Se fierbe la foc mediu-mic timp de 45 de minute.
Aruncați punga de condimente și curățați amestecul de castane într-un robot de bucătărie sau blender.
Adăugați smântâna grea, zahărul și sarea și piperul după gust. Întoarceți amestecul în cratiță și încălziți ușor. Pentru a servi cu o păpușă de frișcă neîndulcită, un pic de pătrunjel tocat și câteva castane tocate fierte chiar înainte de servire. Bulionul de legume de înaltă calitate poate fi înlocuit cu bulionul de pui.