Supă de cartofi și Cheddar

Supă de cartofi și Cheddar
Supa de cartofi și Cheddar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de supă. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 156 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este perfect pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, zahăr, brânză cheddar și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cheddar-Supă De Cartofi, Supă De Cartofi Cheddar, și Supă De Cartofi Cheddar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Folosind o oală de dimensiuni medii, aduceți apa la fierbere, adăugați cartofi și gătiți până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
StocStoc
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Scurgeți rezervarea a 1 cană de lichid.
3
Se amestecă untul, ceapa și făina. Se condimentează cu sare și piper. Se amestecă treptat cartofii, lichidul rezervat, laptele, zahărul, brânza și șunca. Se fierbe timp de 30 de minute, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CartofiCartofi
UntUnt
BrânzăBrânză
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
CeapăCeapă
ZahărZahăr
LapteLapte
șuncășuncă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista