Supă de cartofi încărcată II
Supa de cartofi încărcată II este a fără gluten rețetă cu 10 porții. Pentru 77 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această supă are 180 calorii, 6g de proteine, și 4G de grăsime per portie. Această rețetă este plăcută de 12 gurmanzi și bucătari. Un amestec de unt, lapte, țelină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Supă de cartofi la cuptor încărcată cu piei de cartofi prăjiți crocanți, Supă De Cartofi Încărcată, și Supă De Cartofi Încărcată.
Instrucțiuni
Puneți cartofii și sarea într-o cratiță mare cu apă pentru a acoperi. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul și se fierbe până se înmoaie, 15 minute.
Se scurge și se lasă deoparte.
Într-o tigaie medie, topiți untul la foc mediu. Gatiti telina, morcovii si ceapa in unt pana cand ceapa este translucida.
Combinați cartofii, amestecul de legume, crema de supă de cartofi și laptele într-o oală mare la foc mic. Se fierbe 15 minute, ajustând laptele la grosimea dorită.