Supă de cartofi încărcată II

Supă de cartofi încărcată II
Supa de cartofi încărcată II este a fără gluten rețetă cu 10 porții. Pentru 77 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această supă are 180 calorii, 6g de proteine, și 4G de grăsime per portie. Această rețetă este plăcută de 12 gurmanzi și bucătari. Un amestec de unt, lapte, țelină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Supă de cartofi la cuptor încărcată cu piei de cartofi prăjiți crocanți, Supă De Cartofi Încărcată, și Supă De Cartofi Încărcată.

Instrucțiuni

1
Puneți cartofii și sarea într-o cratiță mare cu apă pentru a acoperi. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul și se fierbe până se înmoaie, 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se scurge și se lasă deoparte.
3
Într-o tigaie medie, topiți untul la foc mediu. Gatiti telina, morcovii si ceapa in unt pana cand ceapa este translucida.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
UntUnt
țelinățelină
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Combinați cartofii, amestecul de legume, crema de supă de cartofi și laptele într-o oală mare la foc mic. Se fierbe 15 minute, ajustând laptele la grosimea dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Supă De CartofiCremă De Supă De Cartofi
LegumeLegume
CartofiCartofi
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
5
Servi.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista