Supă De Cartofi În Stil Toscan

Supă De Cartofi În Stil Toscan
Supa de cartofi în stil toscan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 467 calorii, 19g de proteine, și 29G de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $2.38 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este perfect pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați piper, cartof Yukon gold, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma nucile de pin, puteți urma acest fel principal cu Tort de pere cu nuci de pin ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Încercați Supă Toscană De Cartofi De Pui, Supă De Cartofi Cu Cârnați Toscani, și Cârnați Toscani și supă de cartofi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Tăiați capătul ascuțit al fiecărui cap de usturoi pentru a dezvălui parțial cuișoarele (nu curățați și nu separați cuișoarele); așezați fiecare cap în centrul unei foi mici de folie de aluminiu rezistentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
3
Stropiți 1/2 linguriță de ulei peste fiecare cap; înfășurați fiecare în folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
4
Coaceți la 400 timp de 45 de minute; se răcește 10 minute. Strângeți pentru a extrage pulpa; aruncați piei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Încălziți 2 lingurițe de ulei într-un cuptor olandez la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
6
Se adaugă 1 1/2 cesti de ceapa; saut 4 minute, amestecand frecvent. Se amestecă piper, 1/8 linguriță sare și cartofi; saut 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
CartofiCartofi
CeapăCeapă
SareSare
7
Adăugați bulion; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 20 de minute sau până când cartofii sunt foarte fragezi, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
BulionBulion
8
Așezați o moară de alimente peste un castron mare; se toarnă amestecul de cartofi și pulpa de usturoi în moara de alimente. Apăsați amestecul prin moara de alimente; întoarceți amestecul în tigaie. Se amestecă jumătate și jumătate. Se rade fin 2 uncii de brânză pentru a produce 1/2 cană; se amestecă în supă. Gatiti la foc mediu 5 minute sau pana se incalzeste bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
UsturoiUsturoi
CartofiCartofi
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
9
Încălziți 1 1/2 lingurițe de ulei într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Adăugați restul de 1/2 cană de ceapă; saut timp de 6 minute, amestecând frecvent. Se amestecă 1/8 linguriță sare, cârnați și pancetta; gatiti 8 minute sau pana se rumeneste, amestecand pentru a crumble cârnați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
CârnațiCârnați
CeapăCeapă
SareSare
11
Gatiti varza in apa clocotita timp de 4 minute; se strecoară printr-o sită peste un bol, rezervând 1/4 cană lichid de gătit. Radeți 1 uncie de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
ApăApă
KaleKale
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
12
Combinați kale, lichid de gătit rezervat, brânză rasă, salvie și nuci într-un robot de bucătărie; procesați până la măcinat fin. Cu procesorul pornit, adăugați treptat 1 lingură de ulei prin jgheabul alimentar, procesând până se combină. Puneți 1 cană de supă în fiecare din cele 6 boluri; acoperiți fiecare porție cu 3 linguri de amestec de cârnați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
BrânzăBrânză
KaleKale
NuciNuci
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
SupăSupă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
BolBol
PolonicPolonic
13
Stropiți fiecare porție cu aproximativ 4 lingurițe de amestec de kale; rade restul de 1 uncie de brânză uniform peste supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
KaleKale
SupăSupă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate33
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista