Supă De Cartofi Piure
Supa de cartofi piure ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 479 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,07 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți sare și piper, coaceți cartofi, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma baconul, puteți urma acest fel principal cu Cataramă De Afine ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Încercați Supă De Cartofi Piure, Supă De Cartofi Piure, și Supă De Piure De Cartofi Rămasă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înțepați cartofii peste tot cu o furculiță; cuptor cu microunde la mare până la fiert, rotind o dată, 12 până la 15 minute în total.
Lăsați să se răcească ușor și scoateți carnea, aruncând piei. Mash cu o furculiță. Într-o tigaie mare, gătiți slănina până când este crocantă, întorcându-se o dată, aproximativ 10 minute în total.
Se lasă să se răcească, apoi se sfărâmă.
Topiți untul într-o cratiță mare la foc mediu.
Adăugați făină și bateți până la neted și auriu ușor, aproximativ 2 minute. Bateți încet laptele și gătiți, amestecând, până se îngroașă, 5 până la 6 minute.
Se amestecă brânza, cartofii și 1/2 linguriță. fiecare sare și piper. Gatiti, amestecand, pana cand branza se topeste si supa se incalzeste.
Bateți în smântână. Verificați condimentul și adăugați sare și piper suplimentar, dacă doriți. Împărțiți în 6 boluri de supă și presărați fiecare cu slănină și arpagic.