Supă de cartofi, fasole și iaurt
Supa de cartofi, fasole și iaurt este o fără gluten și vegetarian felul principal. O porție conține 324 calorii, 13g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru $2.06 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este perfect pentru Toamna. Dacă aveți la îndemână cartofi, morcov, țelină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 58 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Dahi Ke Aloo (supă de cartofi și iaurt), Supă De Iaurt Cu Cartofi Dulci Și Smochine, și Supă de cartofi și spanac curry cu Salsan de ceapă și iaurt bătut.
Instrucțiuni
Saut primele 3 ingrediente în ulei fierbinte într-un cuptor olandez la foc mediu 5 minute.
Adăugați fasole marină și următoarele 3 ingrediente și gătiți, amestecând des, 2 până la 3 minute.
Adăugați bulion și aduceți la fierbere; reduceți focul la minim și fierbeți, amestecând ocazional, 20 până la 30 de minute.
Se ia de pe foc; se lasă să stea 10 minute.
Transferați aproximativ 4 căni de amestec de cartofi într-un robot de bucătărie sau blender folosind o lingură cu fante. Procesați 30 de secunde sau până la netezire, oprindu-vă pentru a răzui părțile laterale. Întoarceți amestecul în piure în cuptorul olandez, amestecând până se omogenizează. Se amestecă iaurtul; se condimentează cu piper după gust.
Serviți cald sau rece. A se păstra la frigider până la 1 săptămână.