Supă De Cartofi Dulci Și Orez Sălbatic

Supă De Cartofi Dulci Și Orez Sălbatic
Cartofi dulci curry și supă de orez sălbatic ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 2 și costă 1,14 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 142 calorii. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 307 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Este perfect pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați bulion de legume, ceapă, lapte pe bază de plante și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este extraordinar. Încercați Sănătos și delicios: supă de cartofi dulci și orez brun, Din cămară: dovleac curry și supă de orez sălbatic, și Orez Sălbatic-Salată De Cartofi Dulci Cu Pere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 218°.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Coaceți cartoful dulce până când este complet fiert, aproximativ 45 de minute până la 1 oră. Se lasă să se răcească complet, apoi se îndepărtează pielea și se aruncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Transferați cartoful într-un blender. Într-o cratiță medie, combinați ceapa, usturoiul, bulionul, curry și garam masala. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul la minim, se acoperă și se fierbe până când ceapa este translucidă, aproximativ 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Garam MasalaGaram Masala
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Se transferă în blender, se adaugă lapte care nu este lactat și se amestecă până se omogenizează și devine cremos. Reveniți la cratiță și încălziți bine. Reglați condimentele, adăugând 1/4 linguriță mai mult de curry sau garam masala, dacă doriți. Dacă supa devine prea groasă, subțiați-o cu puțin lapte sau apă fără lapte. Laddle într-un castron și lingură orez sălbatic cald în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Garam MasalaGaram Masala
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Orez Sălbatic, Clătit BineOrez Sălbatic, Clătit Bine
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Presărați scorțișoară măcinată pentru garnitură și serviți.Notă: Această rețetă devine mai aromată în timp. Dacă este posibil, faceți o zi în avans și reîncălziți ușor.Informații Nutriționale
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară MăcinatăScorțișoară Măcinată
1
2cantitate pe porție
2
Calorii
3
94grăsime
4
Carbohidrați
5
16gfibre dietetice2gzahări1gproteine6g
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista