Supă De Cartofi De Chimen

Supă De Cartofi De Chimen
Supa de cartofi de chimen este un fără gluten rețetă cu 2 porții. Această supă are 187 calorii, 8g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de margarină, lapte degresat evaporat, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 66%. Rețete similare sunt Conopidă-salată de cartofi și chimen, Rulouri De Cartofi Cu Sare De Chimen, și Rulouri de cartofi cu sare de chimen.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 6 ingrediente într-o cratiță medie; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Adăugați lapte și margarină, amestecând până se topește margarina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
3
Transferați jumătate din amestecul de cartofi în recipientul unui blender electric sau al unui robot de bucătărie; acoperiți și procesați până se omogenizează, oprindu-vă o dată pentru a răzui părțile laterale. Întoarceți amestecul în piure în cratiță; adăugați semințe de chimen. Gatiti la foc mediu pana se incalzeste bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista