Supă De Cartofi Cu Usturoi Prăjit
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de cartofi cu usturoi prăjit. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 208 calorii. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Un amestec de ceapă, cartofi, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Usturoi prăjit și supă de cartofi, Supă Prăjită De Usturoi-Cartofi, și Supă De Cartofi Cu Usturoi Prăjit.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C).
Așezați cartofii într-o tigaie de prăjire superficială și stropiți cu 1 lingură de ulei de măsline.
Se presară cu piper; se amestecă pentru a acoperi.
Coaceți timp de 25 de minute sau până când cartofii se rumenesc. Rezervați 1 cană de cartofi prăjiți.
Într-o cratiță de 3 litri încălziți uleiul rămas; călește ceapa timp de 5 minute.
Adăugați cartofii și usturoiul și amestecați bulionul și apa. Se aduce la fierbere, se reduce focul și se fierbe, neacoperit, timp de 20 de minute.
Puneți jumătate din amestecul de bulion într-un blender; amestecați până aproape neted. Repetați cu amestecul rămas; întoarceți totul în oală. Se amestecă laptele și se condimentează cu sare după gust. Se toarnă în boluri și se acoperă cu cartofi prăjiți rezervați.