Supa de carne de vită Curry ar putea fi doar Indian rețetă pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 268 calorii, 28G de proteine, și 10g de grăsime per portie. Pentru $1.7 pe portie, veți obține un fel principal care servește 6. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. Un amestec de frunze de dafin, sare, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza pudra de curry ai putea urma acest curs principal cu Curry înghețată cu Mango și fistic ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 58%, care este solid. Încercați Supă De Curry De Nucă De Cocos Din Carne De Vită Thailandeză, Goan Curry de vită cu oțet: Vindaloo de vită, și Seria De Supă De Vită-Partea 3: Supă De Legume Din Carne De Vită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Topiți untul într-o cratiță mare. Gatiti ceapa si cubulete de vita pana cand carnea de vita se rumeneste si ceapa este frageda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
Unt
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați bulionul de vită, curry și frunzele de dafin. Gatiti la foc mic timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
Carne De Vită
Pudră De Curry
3
Adăugați cartofii, oțetul și sarea. Se fierbe timp de 45 de minute până la 1 oră până când totul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Oțet
Sare
4
Îndepărtați frunzele de dafin și serviți fierbinte.
Asia funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Dry Creek Vineyard Dry Chenin Blanc, vin cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.