Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa de brânză de bere. Această rețetă face 6 porții cu 449 calorii, 14g de proteine, și 37g de grăsime fiecare. Pentru $1.94 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Ziua Tatălui va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână țelină, brânză Cheddar ascuțită, parmezan și alte câteva ingrediente, o puteți face. 50 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 59%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Supă De Brânză De Bere, Supă De Brânză De Bere, și Supă De Brânză De Bere.
Instrucțiuni
1
Călește ceapa verde, țelina, morcovii și ciupercile în unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Verde
Ciuperci
Morcov
Unt
țelină
2
Se amestecă făina și muștarul uscat în legumele sotate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Muștar
Legume
Făină Pentru Toate Scopurile
3
Adăugați bulion de pui, aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De Pui
4
Împărțiți conopida în bucăți de mușcătură, aburiți până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conopidă
5
Reduceți căldura legumelor sotate la foc mic, adăugați conopidă, bere și brânzeturi. Simmer 15-20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conopidă
Legume
Bere
6
Se adaugă sare și piper după gust. Verificați condimentele.