Supă de broccoli Velveeta și șuncă
Supa de broccoli Velveeta și șuncă este un fără gluten supă. Această rețetă face 40 de porții cu 46 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați tăieturi de broccoli, ulei, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Supă de broccoli cu brânză Velveeta, Velveeta broccoli pui și cartofi, și Velveeta euro o oală de pui cu brânză și orez cu broccoli pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti ceapa in ulei fierbinte in cratita mare la foc mediu 5 pana la 7 min. sau până la licitație. Se amestecă laptele. Aduceți la foc mic, amestecând frecvent.
Adăugați VELVEETA și broccoli; gatiti si amestecati 6 pana la 8 min. sau până când VELVEETA este topită și broccoli este încălzit.
Se amestecă șunca și porumbul; gatiti 4 pana la 5 min. sau până se încălzește, amestecând ocazional.