Supă de Broccoli-praz cu cremă de lămâie-arpagic

Supă de Broccoli-praz cu cremă de lămâie-arpagic
Supa de Broccoli-praz cu cremă de lămâie-arpagic ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 335 calorii, 16g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $2.2 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Dacă aveți la îndemână broccoli, coajă de lămâie, parmezan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Cu o lingură scor de 69%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Supă De Broccoli-Praz Cu Cremă De Lămâie-Arpagic, Supă de Broccoli cu cremă de lămâie-arpagic, și Supă de pui cu bile matzo în miniatură de praz-arpagic pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță medie, topiți untul în uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Adăugați prazul și gătiți la foc moderat, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 3 minute. Se amestecă broccoli, usturoiul și bulionul, se condimentează cu sare și piper alb și se fierbe. Acoperiți parțial și fierbeți până când broccoli este fraged, 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
1 Conservă (400 G) De Supă De Pui1 Conservă (400 G) De Supă De Pui
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Între timp, într-un castron mic, amestecați smântâna cu coaja de lămâie, sucul de lămâie, arpagicul și parmezanul. Se condimentează cu sare și piper alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Transferați supa într-un blender și piureul în loturi până se omogenizează. Se amestecă jumătate din crema de lămâie-arpagic. Puneți supa în boluri puțin adânci și serviți restul de cremă de lămâie-arpagic pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
PolonicPolonic
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate27
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista