Supă de ardei unguresc cu chipsuri Romano

Supă de ardei unguresc cu chipsuri Romano
Ciorba de ardei unguresc cu chipsuri Romano ia în jur 30 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 271 calorii, 11g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru 1,56 USD pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei Est-Europene. Mergeți la magazin și ridicați sare, ardei banane, brânză romano și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este perfect pentru Toamna. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. Acesta este adus la tine de gust de acasă. În general, această rețetă câștigă un nu atât de minunat scor spoonacular de 25%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Burgeri Amatriciana cu gem de roșii-ceapă, slănină și chipsuri Pecorino Romano, Spaghete Cu Pecorino Romano, piper și roșii, și Spaghete Cu Pecorino Romano Și Piper Negru.

Instrucțiuni

1
Pe o foaie de copt, presărați 1 lingură de brânză Romano într-un 3-in. cerc, repetați de 15 ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
și Piper Portocaliuși Piper Portocaliu
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
2
Se coace la 300 de euro timp de 10-12 minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Într-un cuptor olandez, călește ardeii în unt până se înmoaie. Se amestecă făina, condimentul Italian, sarea și piperul până se omogenizează. Adăugați treptat stoc. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa. Se amestecă chiftelele, laptele și crema de brânză; se încălzește (nu fierbe).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
4
Se servește cu chipsuri Romano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChipsChips
și Piper Portocaliuși Piper Portocaliu

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti poate fi asociat cu vin spumant și Sparkling ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l - ați putea încerca este Moet & Chandon Imperial (sticlă de 3 litri-Jeroboam). Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 600 de dolari.
Moet & Chandon Imperial (Sticlă De 3 Litri-Ieroboam)
Moet & Chandon Imperial (Sticlă De 3 Litri-Ieroboam)
Culoarea este un galben paie auriu elegant, cu accente de chihlimbar.Aromele sale sunt strălucitoare, dezvăluind fructe cu pulpă galbenă strălucitoare (măr, pere, piersică galbenă), miere, nuanțe florale (floare de tei) și note elegante de blond (brioșă și nuci proaspete).Palatul este seducător, bogat aromat și neted, combinând generozitatea și subtilitatea, plinătatea și vigoarea, urmată de o crocantă delicat proaspătă (fruct cu semințe), pentru a dezvălui echilibrul magic al șampaniei.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Revista