Supă de ardei galben cu crutoane de ciuperci sălbatice
Supa de ardei galben cu crutoane de ciuperci sălbatice este un vegetarian supă. Această rețetă servește 6. O porție conține 269 calorii, 10g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru $ 4.16 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de apă, morcov, oțet balsamic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Bas cu dungi sălbatice aburite cu piper galben Romesco, piper roșu-gust de măsline negre și pătrunjel-ulei de usturoi, Supă de roșii galbene cu crutoane de brânză de capră, și Supă De Ardei Galben.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 50
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Pentru a pregăti supa, așezați ardeii pe o tigaie cu jeleu. Înveliți ușor ardeii cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Ardei
Jeleu
Rola
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Coaceți la 500 timp de 30 de minute sau până când se înnegrește pe toate părțile, întorcându-se ocazional.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Puneți ardeii într-o pungă mare de plastic cu fermoar; sigiliu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi Ziploc
5
Lăsați să stea 20 de minute. Curățați și aruncați pielea.
6
Tăiați pe jumătate pe lungime; aruncați membranele și semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe
7
Încălziți 1 1/2 lingurițe de ulei într-o cratiță mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
8
Adăugați prazul, cartoful și morcovul; gatiti 5 minute. Se amestecă ardeiul și frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Morcov
Cartofi
Praz
9
Adăugați apă și bulion; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți 20 de minute sau până când legumele sunt foarte fragede. Se amestecă jumătățile de ardei prăjiți; se fierbe 5 minute. Aruncați frunza de dafin. Se amestecă oțet, 1/2 linguriță sare și 1/8 linguriță piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Legume
Frunze De Dafin
Oțet
Bulion
Apă
Sare
10
Puneți jumătate din amestecul de ardei gras într-un blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
11
Scoateți bucata centrală a capacului blenderului (pentru a permite evacuarea aburului); fixați capacul blenderului pe blender.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
12
Așezați un prosop curat peste deschidere în capacul blenderului. Se amestecă până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
13
Se toarnă într-un castron mare. Repetați procedura cu amestecul rămas de ardei gras. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
14
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
15
Pentru a pregăti crutoane, încălziți 1 1/2 lingurițe de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Crutoane
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
16
Adăugați ciuperci; reduceți căldura la mediu. Se amestecă vinul; gatiti 15 minute sau pana se evapora lichidul. Se amestecă cimbru și usturoi; gatiti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Usturoi
Cimbru
Vin
17
Se ia de pe foc și se amestecă pătrunjel, smântână, 1/8 linguriță sare și 1/8 linguriță piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru
Pătrunjel
Cremă
Sare
18
Așezați pâinea pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
19
Coaceți la 350 timp de 5 minute sau până la prăjit.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
20
Așezați 1 amestec de ciuperci cu lingură îngrămădită pe fiecare cruton.