Supa de anghinare și parmezan cu Inimă mare este o fără gluten felul principal. O porție conține 750 calorii, 35g de proteine, și 35g de grăsime. Pentru $7.18 pe portie, această rețetă acoperă 50% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați sare, lămâie, crenguțe de cimbru și 1 lingură de boabe de piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Jerusalem anghinare și anghinare inima Linguine, Supă De Anghinare Cu Parmezan, și Supă de anghinare cu bețișoare de parmezan.
Instrucțiuni
1
Umpleți un castron mare cu apă rece și strângeți jumătatea de lămâie în el. Lucrând cu 1 anghinare la un moment dat, rupeți frunzele exterioare. Folosind un cuțit ascuțit, tăiați tulpina și baza anghinarei și tăiați cele două treimi superioare ale frunzelor. Cu o lingură sau un balon de pepene galben, răzuiește sufocul cu blană. Frecați inima de anghinare peste tot cu jumătatea de lămâie și adăugați înapoi în apă. Repetați cu restul de 3 anghinare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Pepene Galben
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit Pentru Pepene
Gumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Tăiați 3 inimi de anghinare în bucăți de 1 inch și readuceți-le în apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chips-uri Taco Tricolore
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3
Într-o cratiță mare, încălziți uleiul de măsline extravirgin până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
4
Scurgeți bucățile de anghinare și uscați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
5
Adăugați-le în cratiță împreună cu cartofii, șalotele și usturoiul; condimentează cu sare. Gatiti la foc moderat, amestecand ocazional, pana cand legumele se rumenesc usor si abia fragede, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
6
Adăugați vinul și gătiți până aproape evaporat, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
7
Adăugați bulionul de pui, coaja de parmezan și pachetul de cimbru și aduceți la fierbere. Acoperiți parțial și gătiți la foc moderat până când legumele sunt fragede, aproximativ 30 de minute. Aruncați pachetul de cimbru și coaja de parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
2 Cesti Catei De Usturoi
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
8
Lucrând în loturi, curățați supa până se omogenizează. Întoarceți-l în cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
9
Se adaugă smântâna grea și se condimentează cu sare. Păstrați supa caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
10
Scurgeți întreaga inimă de anghinare și uscați-o bine. Tăiați subțire inima pe o mandolină. Într-o tigaie medie, încălziți uleiul de măsline pur până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Echipamente pe care le vei folosi
Mandolină
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
11
Adăugați inima de anghinare feliată și prăjiți la foc mare, amestecând ocazional, până devin aurii, aproximativ 1 1/2 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați feliile de anghinare prăjite pe prosoape de hârtie pentru a se scurge; se presară ușor cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
12
Puneți supa în boluri. Puneți niște așchii de parmezan în centru, acoperiți cu anghinarea prăjită și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)