Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa cremoasă de Chile verde. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 303 calorii, 12g de proteine, și 18g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6 și costă 1,91 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână crema mexicană, ardei iute, frunze de coriandru și alte câteva ingrediente, o puteți face. 22 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Supă Cremă De Chile Verde, Supă Cremă De Chile Verde, și Cremă Verde Chile Supa De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o oală medie la foc mediu-mare, combinați ceapa, usturoiul, 1 cană de boabe de porumb, 2 cutii de ardei iute, ciorbă de pui și condimente mexicane. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Condimente Mexicane
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Boabe De Porumb
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Între timp, topiți untul în tigaie medie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați porumbul rămas și ardeii verzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
4
Adăugați ciupercile și sotati timp de 10 minute, sau până când apa din ciuperci este eliberată și evaporată; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5
Transferați amestecul chile într-un blender. Puree până la neted, lucrând în loturi, dacă este necesar. * (Sfat: acoperiți blenderul cu prosop de vase și puls.) Întoarceți piureul în tigaie și adăugați legume sotate. Aduceți la fierbere. Reduceți la foc mic și amestecați crema mexicană. Condimentează, după gust, cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Brânză Oaxacan, Separată în Fire Subțiri (poate înlocui Mozzarella)
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Serviți supa fierbinte garnisită cu cilantro și brânză cotija.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotija Brânză
1 Kg Tortillas De Maíz
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Cava, Grenache și Shiraz sunt alegerile mele de top pentru Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Casteller Cava Brut cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.