Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa cremoasă de Chile verde. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 303 calorii, 12g de proteine, și 18g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6 și costă 1,91 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână crema mexicană, ardei iute, frunze de coriandru și alte câteva ingrediente, o puteți face. 22 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Supă Cremă De Chile Verde, Supă Cremă De Chile Verde, și Cremă Verde Chile Supa De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o oală medie la foc mediu-mare, combinați ceapa, usturoiul, 1 cană de boabe de porumb, 2 cutii de ardei iute, ciorbă de pui și condimente mexicane. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Condimente Mexicane
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Boabe De Porumb
1 Cană De Usturoi Tocat
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Între timp, topiți untul în tigaie medie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați porumbul rămas și ardeii verzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
4
Adăugați ciupercile și sotati timp de 10 minute, sau până când apa din ciuperci este eliberată și evaporată; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și Usturoi
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
5
Transferați amestecul chile într-un blender. Puree până la neted, lucrând în loturi, dacă este necesar. * (Sfat: acoperiți blenderul cu prosop de vase și puls.) Întoarceți piureul în tigaie și adăugați legume sotate. Aduceți la fierbere. Reduceți la foc mic și amestecați crema mexicană. Condimentează, după gust, cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Brânză Oaxacan, Separată în Fire Subțiri (poate înlocui Mozzarella)
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
1 Cană De Usturoi Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Serviți supa fierbinte garnisită cu cilantro și brânză cotija.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotija Brânză
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Cava, Grenache și Shiraz sunt alegerile mele de top pentru Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Casteller Cava Brut cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.