Supă cremoasă și acrișoară de fasole verde

Ai nevoie de o gustare vegetariană lacto-ovo ? Supa cremoasă și acrișoară de fasole verde ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă are 5 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7 g de proteine , 13 g de grăsimi și un total de 211 calorii . Pentru 85 de cenți per porție , această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este apreciată de 1 gurmand și bucătar. Mergi la magazin și cumpără făină, oțet de vin alb, smântână și alte câteva ingrediente pentru a o prepara astăzi. Iarna va fi și mai specială cu această rețetă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute . Vă este oferită de Allrecipes. Una peste alta, am decis că această rețetă merită un scor absolut de 59% . Acest scor este solid. Rețete similare sunt bețișoare de brânză prăjite , fasole verde italiană cu hamsii și pesmet și creveți poșați cu fettuccine și fasole verde franțuzească .
Instrucțiuni
Amestecați făina și 1/4 cană de lapte într-o cratiță până când nu mai rămân cocoloașe. Adăugați laptele și smântâna rămase. Aduceți la foc mediu-mare până la fierbere, apoi reduceți focul la mediu-mic și fierbeți la foc mic timp de 15 minute.
Adăugați fasolea verde și gătiți-o până se înmoaie, aproximativ 5 minute. Adăugați oțetul și potriviți de sare după gust înainte de servire.